/ Elly - J
/ Elly - J
LUNCH?!
/ Elly - J
GOD MORGON!
/ Elly - J
SOVA?
/ Elly - J
Nu ska jag...
/ Elly - J
GO ÂŽ KVĂLL!
Ridit Edward idag, gick vÀl sÄ dÀr men vi kommer sjÀlvkart att bli bÀttre tillsammans nÀr vi fÄr trÀna mer...
/ Elly - J
GO ÂŽ KVĂLL!
/ Elly - J
GOD MORGON!
/ Elly - J
GO ÂŽ KVĂLL!
⹠Bilderna pÄ detta föl Àr ett föl hos min trÀnare jag fick schansen att fota till deras hemsida. Hon blev vÀldigt nöjd men inte jag. Inte jÀtte. Hemsidan: http://www.skogsakra.se/
/ Elly - J
FĂL VISNING
âą Bilderna fotat ut av mig, Ellinor Johansson. Kopigernin FĂRBJUDET - vid hĂ€ndelse polisanmĂ€ls det för bildstöld.
SĂTT SMĂ VALPAR
⹠Alla bilder Àr fotad ut av mig, Ellinor Johansson. Inga bilder fÄr kopigeras UTAN tillstÄnd. HÀndelsen kommer att anmÀla för bildstöld.
/ Elly - J
SKĂ NSKA DISTANS PROVA...
⹠Alla bilderna Àr fotade ut av mig, Ellinor Johansson. Bilderna fÄr inte kopigerast UTAN tillstÄnd, vid hÀndelse kommer det att anmÀls för bildstöld.
/ Elly - J
HOPPTĂVLING I TOMELIL...
Hej alla som lĂ€ser bloggen, som ni mĂ€rker kommer inte inlĂ€gg sĂ„ ofta. Men har fortfaranden inget internet hemma. Men bilder Ă€r pĂ„ vĂ€g, vi har frĂ„n tvĂ„ hĂ€st tĂ€vlingar, en frĂ„n Ăsterlens ryttarförening, och SkĂ„nska Distans PP, Ă€ven bilder pĂ„ vĂ„ra valpar. Dem kommer upp idag, för ska fixa alla bilderna idag. Ăven försöka hitta nĂ„got fint till bloggen.
Jag hÄller Àven pÄ att fixa em hemsida till bilderna, men vet Ànnu inte om det kommer bli av, för det Àr roligare med en blogg och kunna varijera. Vi fÄr se!
/ Elly - J
HELLOY!
Ingredienser;
2 - papprikor
5dl frysta grönsaker
2 extra stora lökar
2 tommater
650g lax
Salt
Piri Piri - kryda
Kokos fett
Foliepapper
IngefÀra
Gör sÄ hÀr;
Tina upp fisken, sÀtt ungen pÄ 250-gradeer. Ta folipapper och forma det till en fyrkant med kanter. LÀg i en klik kokosfett och smörj ut det pÄ boten pÄ foliet. Sen strimllar du ingefÀra pÄ samma sÀtt som kokosfettet, pÄ med lite piri piri kryda. LÀg sedan pÄ fisken och tillsÀtt salt och piri piri kryda. Ta sen foliekanterna och lÀgg det som ett luftigt tÀcke över fisken in i ungnen cirka 15-25min.
Under tiden fisken tillsÀtter sig, sÄ skÀr papprika och löken i dina fromer, lÀgg det i stekgernet med glöm inte kokosfettet. LÄtt grönsakerna stÄ och bli varma, glöm inte kryda ocksÄ. Sen tar du en sill och lÀgger frysta Àrtor & majs dÀr. Ta sedan en krastrull med vatten och sÀtt sillen ovanför, Ängan kommer att tina och tillaga de frysta Àrtorna och majesen. Glöm inte kolla fisken.
Sen nÀr fisken Àr klar sÄ Àr det bara att lÀgga upp och severa!
/ Elly - J