TyvÀrr blev de enbart en bild, för jag hade inte tagit sÄ mÄnga bra bilder. TyvÀrr, vÀdigt trÄkigt!
/ Elly - J
Dagens trÀning blev bakintervall vilket Àr pist jobbigt. BÄdetför benene och lÄren samt för hjÀrtat och lungerna. Tog med lilla Yja men hon förstod inte att hon inte obsaverar INTE skulle med upp för bakarna men hon gjorde de i alla fal.
TrÀnade cirka 20min sen fick jag astma (fick de tidigare men jobbade i alla fall ) sen trampade jag snett och trÀninge fick avbrytas med nÄgra armhÀvningar och sittuppts.
SÄ nu ska jag Àta och sen kolla pÄ melodifestivalen sÄ klart, ska du de?
/ Elly - J
3 Àgg
1 dl farinsocker/rÄsocker
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
2,5 dl fullkornsmjöl av dinkel
2,5 dl dinkelsikt
1,25 dl gammaldags ekologisk mjölk eller havremjölk
1 dl rapsolja
3-5 dl tinade frysta bÀr eller fÀrska
Se fler recept frÄn Du Àr vad du Àter
1. SÀtt ugnen pÄ 200 grader.
2. Smörj en muffinsplÄt för 12 st muffins.
3. Vispa Àgg och socker pösigt.
4. Vispa ner vaniljsocker, bakpulver och salt.
5. Blanda sedan ner dinkelmjölet, mjölk och olja till en jÀmn smet.
6. Rör dÀrefter försiktigt ned bÀren.
7. Fördela smeten i muffinsformarna, fyll dem till ungefÀr 3/4 med smet.
8. GrÀdda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
// Elly - J