F17 - LÄGGER VECKA 4 - 28-30



Ja, då var det dagt igen.
Freda eftermidag vi 16/17 tiden åkte jag upp till Krisanstad för att åka på ännu ett ny och rolig lägger på F17. Hoppas på bussen tillsammans med Nathali och höra på hanbollen på vägen upp till lägret.
Information med annat på kvällen sen sova, vi 01:00-02:00 inte säker alls! Plus brandövning.

Går upp en supper jobbig tid 06:00 fast vi gick upp en kvart tidigare, städa rumen äta frukust. Visitera rummen ( kolla så det är rent och fläckfrit ) sen var det dags att försöka få upp ett tält med kamin i mitten. Låter lätt men svårare än vad vi trodde. Gjorde fel par gånger och fick börja om. Men sen blev det OK. Men andra halvan av gruppen var bättre. Sedan skulle vi lämna ut maten, vilket jag kommer aldrig att glöma. För sen när vi skulle diska så var det en stor swiming pol i köket, menar det också! KAOUS! Men vi fick..
Föroläsning på AK 4 -vapnet, prov direkt efter. Klara av det!  Film en nazitfilm = Elly somnade!
Sov vid 01:00...

Går upp 05:00 ( sjukt ) städa som innan, fukust, viciatation, och annat. Plus vi och fick diska om våra iskäll look för det var inte godkännda! Elly = Färbannad.. städa över allt vid 13:00 lunch sen så var det dags att säga hejdå för denna roliga helg och lärduma. Vecka 12 är det dags igen!

Låter lite kanske på söndag & kanske på lördag men det är mycket mer än vad ni tro!

/ Ellinor Johansson GK 2 ( Elly - J )

Kommentera här: