0 LĂ€s mer >>

Dagens trĂ€ning blev mycket fokus pĂ„ rygg och mer rygg! Gjorde lite benövningar och insĂ„g hur svag jag enkel Ă€r i mina ben! Även om jag tar XX-antal kilo pĂ„ marklyft, benböj sĂ„ var jag extremt svag i denna positionen, som enbart hade kontakt med lĂ„rets framsida. 


SĂ„ framöver, ska jag göra dena övning nĂ„gra gĂ„nger i veckan, enbart för att bli starkare! LĂ„ret Ă€r ju en stor muskel, den hjĂ€lper mig förmodligen ocksĂ„ att löpningen blir lĂ€ttare!  

Imorgon jobbar jag, 6.45-15, sen Àr det kvÀllstrÀning som gÀller! Och som mÄnga vet Àr det Onsdag, dÄ har gymmet ett roligt trÀningspass som jag gillar och kommer förmodligen gÄ pÄ. Vi fÄr se!!

Just nu kan jag fan inte sova... usch!! Jag ska gĂ„ upp kl 5.25... döda mig nu!! Eller lĂ„t mig fĂ„ sova nu!! 


// Elly

🌾 TrĂ€ning

0 LĂ€s mer >>

Semla... semla... semla... det Àr inget som lockar mig. Det Àr Àckligt, dÀr finns grÀdde, mandelmassa.. ne fy!

 

Dock vet jag att det finns miljoner olika sorter, men den, vanligaste Àr ocksÄ Àckligaste. Jag fundera pÄ göra egna, men vi fÄr se. Tror knappast det.

Denna dagen har jag stÀdat lÀgenheten, dammsuga, plockat undan och nu bara njutit av ensamheten i lÀgenheten. Det Àr sÄ skönt att vara hemma sjÀlv, speciellt om man jobbat helg och fÄr vara fri 2 dagar nu. Men jobbar imorgon, morgon resten av veckan. 

Nu ska jag ivĂ€g och trĂ€na Ă€r min plan, för sedan gĂ„ ner till affĂ€ren för handla lite Ă€gg för tĂ€nkte gör min proteinpaj till lunch! Mumsigt!!! - kom dĂ€remot pĂ„ precis att jag mĂ„ste bestĂ€lla hem mer proteinpulver dĂ„ den börja ta slut
 eller verkliga fallet Ă€r den slut. DĂ„ kan jag lika bra köpa för att kunna göra egna semlor ocksĂ„, hmm
!

 

 

// Elly

 

🌾 Semla?

0 LĂ€s mer >>
En mÄndag tsm med min kÀra sambo hemma idag. Han skulle inte gÄ till skolan idag, sÄ vi var hemma istÀllet och myste. En lÄng hÀrligt promenad tog vi ocksÄ tsm. Sen blev det en "god middag" pÄ det.
 
Ni kommer dock aldrig tro vad vi Ät, under promenaden bestÀmmde vi att vi skulle Àta korv med potatismoss. SÄnt skulle typ aldrig falla mig i tanken annars, men jo. Vi gjorde egen potatismoss, och kravet pÄ korven var 90%kött, vi lyckades hitta 99% kött. Alla som kÀnner mig vet att jag lÀser pÄ allt jag köper, sÄ jag vet vad jag Àter. 
 
SÄ middagen blev smakrik, och vÀldigt nostalgisk!
 
 
 
// Elly

🌾 MĂ„ndag

0 LĂ€s mer >>
Nu var helgen över och dÀrmed jobbet ocksÄ över. Skönt! 
Varit vÀldigt lugnt i helgen, vilket Àr skönt mÄ ni tro! 
 
TrÀningen har ocksÄ gÄtt bra, och kÀnner mig rÀtt firks och kry, nÄgot törtt men det kommer man inte ifrÄn.
 
Nu ska jag i sÀng för en ny dag imorgon, har inget planerat imorgon mer Àn trÀning. Ska ev hem till förÀldrarna, men tror knappast det.
 
Gillar att vara hemma i vÄr lÀgenhet, kan ju stÀda lite och sÄ ju. 
 
// Elly
 
 

🌾 Helg jobb

0 LĂ€s mer >>
Efter varit sjuk ett tag var jag tbx pÄ jobbet ikvÀll. VÀldigt lugnt och skönt mÄ ni tro.

Nu efter jag kommit hem sÄ sitter jag myser med lite morötter, kvarg, och nyponsoppa. 
 
Jobbar kvÀll imorgon med, skönt, sen Àr jag ledig tvÄ dagar. Inte jÀtte intensivt, för de pallar jag inte med! DÄ blir jag bara hjÀrntrött. Det har jag redan mÀrkt av en gÄng, fyfan! 
 
// Elly

🌾 KvĂ€llsjobb

0 LĂ€s mer >>
Hejsan mina kvarlevande lÀsare. Det Àr faktist sÄ att jag lever. Man skulle kunna tro jag varit död, men mycket utanför livet gjort att det blev ett blogg uppehÄll. Men nu, nu som alla brukar sÀga skall et bli förÀndring pÄ detta. Men vi fÄr vÀl se hur det kommer sluta.
 
Mycket har hÀnt undet tiden, dÀrför tÀnker jag göra nÄgra punkter om vad som hÀnt, sÄ ni fÄr ett grÀpp om de.

* Vi har flyttat igen, ny lÀgenhet nÄgra min utanför Lund.

* Jag pluggar Intruduktionskurs inom Juridik, och dessutom klarat första tentan.

* Planen att tÀvla 6/5 forsÀtter och kommer bli av om vissa saker faller pÄ plats innan anmÀlan gÄr ut.

* Min familj har skaffat en ny golden, ganska lÀnge sedan. Men Àven införskaffat sig en ny schÀfer.  hÀromdagen.

* Jag har ingen hÀst dÄ min pappa lÄnade ut honom ofrivilligt, men som sagt vet ju alla som lÀser min blogg att min familj gör att som gynnar dem sjÀlva. Ovs vad jag tycker.

* Jag har börjat jobba pÄ Sjukhuset pÄ Lund, Àntligen! Men det Àr ocksÄ ganska gammal, redan 11/12 - 16 började jag dÀr.
 
 
Hoppas ni fÄr en mysig och njut  av vÀdret! 
 
// Elly
Detta Àr dÄ Elsa, nÄgra veckor gammal hÀr. Bara klar göra att Elsa INTE Àr min hund.

🌾 I'm a live!