0 LĂ€s mer >>

Godmorgon bloggen sÀger jag!

Jag har verkligen varit dĂ„lig pĂ„ blogga den senast tiden, ber om förlĂ„telse för detta. Men shit jag har haft mycket att göra
 typ inget! Men Ă€ndĂ„ var det svĂ„rt att blogga.

 

Just nu sitter jag och försöker fixa mina tentor som ska vara inlÀmnad slutet av mÄnaden. Shit, lÀngtar redan nÀr detta Àr över. För fyfan, detta Àr sjukt trÄkigt! Men visst lÀrorikt!

För er som glömt vad jag lÀser Àr det, Juridik introduktions kursen enbart. Med andra ord inte hela Juridik kursen! Tack och lov för det.

 

Ska söka nÄgot annat till höst, kanske ny nÀtt kurs eller gÄ tbx Folkhögskolan. Nja, jag vet inte.

 

 

Har varit ledig en vecka nu frĂ„n jobbet, mitt schema har sett ut sĂ„. Jag ska inte börja jobba fören pĂ„ Onsdag morgon, sĂ„ Ă€r ledig rĂ€tt lĂ€nge till. Vilket Ă€r skönt! Men samtidigt, pengar


 

Pengar styr sÄ mycket i ens liv, tyvÀrr.

 

Ska försöka som sagt fixa klart tentorna iallafall ena, sen gymmet.

 

 

// Elly

🌾 Ledig lĂ€nge!

0 LĂ€s mer >>

Godmorgon MĂ„ndag!

PÄ nÄgot sÀtt kÀnns det bra att det Àr MÄndag. Jag har visslingen jobbat hela helgen och skall jobba i kvÀll igen. Men det kÀnns skönt att jobba kvÀll pÄ en MÄndag. Kan ocksÄ beror pÄ att helgen var vÀldigt lugn, vÀldigt lugn!

 

Hoppas denna kvÀllen blir desamma.

 

Just nu stĂ„r jag fixa lite frukost, mumsigt. Ägg och kyckling bacon! Men lite kvarg och bĂ€r, verkligen toppen en MĂ„ndag morgon!

 

Idag valde jag att inte trÀna, dÄ jag Àr ledig hela veckan tÀnkte jag ta sovmorgon idag istÀllet.

Nu ska jag fixa mig inför jobbet, slutar hela 21.30 idag. Fyfan, men det skall nog gÄ bra!

 

 

 

// Elly

🌾 Byggarbetarna...

0 LĂ€s mer >>

Idag Ă€r det kvĂ€llsjobb som gĂ€ller! Börjar kl 13-21 skönt! KĂ€nns som det Ă€r lördag idag, men Ă€r nog bara för jag inte jobbade i Fredags! 


TrÀningen Àr avklarad!
Imorgon ska jag försöka komma ut och springa en svĂ€ng eller gymma! Har inte bestĂ€mt mig Ă€nnu! 

För ett tanden bestÀllde jag dessa burkarna! AssÄ! Omgad! Livs farliga! Dock Àter jag inte gel godis, smakar bajs! Men...


Chokladbollarna Àr en fara för ens hÀlsa, haha! BÀst att gömma dem för min sambo, annars Àr dem slut innan jag kommer hem ikvÀll!

🌾 WORK

0 LĂ€s mer >>

Frukost kan man gĂ„r i mĂ„nga olika former! Men denna formen Ă€r lĂ€tt och vĂ€ldigt smak rik! 


Ägg, kvarg, och riktigt grovt bröd! Och sĂ„ klart lite frukt till det.




Detta blev frukosten efter trĂ€ningen, testade nĂ„got nytt pĂ„ gymmet vid namn TRX sjukt trĂ„kigt! Jag gillar fart och svett. Visst man blev varm och lite svettig men det var allt! 

Jag föredrar högintensiv trĂ€ning eller gymmet! 

🌾 Breakferst is love ...

0 LĂ€s mer >>

Nu Àr jag sÄ konstigt trött. Jag har ingen motivation till trÀning, Àta eller göra nÄgot.
Jag Àr lixom helt off, kanske beror det pÄ vÀdret eller sÄ? Eller sÄ Àr jag bara vÀldigt off? Kan ocksÄ vara sÄ att jag har en tenta som ligger och trycker ner mig? - kan ju vara den som spökar!

Dagen bjuder pÄ bajs vÀder, trötthet och slöhet. Men ska iallafall försöka ut och gÄ/springa en runda eller sÄ gÄr jag till gymmet. Vi fÄr se, men nÄgot blir det.

 

IgÄr jobbade jag kvÀll men idag Àr jag ledig och imorgon Àr jag ledig. Skön!!! Sen jobbar jag hela helgen och pÄ MÄndagkvÀll. Mumsigt!

 

// Elly

🌾 TrĂ€nings motivation...

0 LĂ€s mer >>
GodkvĂ€ll min fĂ„ lĂ€sare!‹‹
 
Dagen har erbjudit jobb, ingen trÀning, middag, och TV soffan. Jag har för gett min kropp en vÀldigt vÀlförtjÀnta vila. En kropp som trÀna cirka 5-6ggr i veckan behöver ocksÄ vila.

Imorgon kör vi igÄng igen med ett medel tufft pass. Styrka lite kondition. DÄ jag jobbar kvÀll imorgon, Àr det lÀttare att hinna trÀna för min del.

Kom Àven pÄ att min tenta ska var inlÀmnad imorgon vilket inte Àr lika roligt dÄ jag inte ens börjat med den, sÄdan Ängest! Men det skall jag fixa, förhoppningsvis fÄr jag lite dispans?

Kan ju redan börja lÀsa fallet ikvÀll sÄ har jag ett litet hum om vad som pÄgÄr.

Ne, nu skall jag sova tÀnkte jag.

ses!



// Elly

🌾 TV soffan, ens fien...

0 LĂ€s mer >>
SÄ duktig var jag med att blogga. Jag kan berÀtta sÄhÀr, vi hade fest i helgen pÄ Lördag. Mycket mÀnniskor och vÀnner och en trevlig kvÀll var det allt. Sen massa spelande pÄ kvÀllen in lÄngt pÄ natten. Men trevligt hade vi ska ni veta.

Sedan pÄ Söndag eftermiddag kom familjen  frÄn min sambos sida och skulle fira honom, vi Ät gÄtt och drak gÄtt. SÄklart hade jag bestÀllt smörgÄstÄrta för 12/per men det kom enbart 2/per sÄ vi var 4st. SÄ vi skickade med en stor bit hem till dem som inte kom.

PÄ kvÀllen var vi sjukt ensamma! Fyfan, vad skönt! Lugn och ro i lÀgenheten. Trötta var vi som fan, men kul var det. Framförallt trevligt.

Mitt litta projekt som ni lÀste om innan blev inte som jag ville, dÀrför kommer det inte fullföljas. Projektet handlade om att köpa en hÀst. Men Àgaren och jag gick inte samma vÀgar, sÄ jag valde att avstÄ. Viljet förmodligen var en mycket bra ide.
 
MÄndag idag, innebÀr jobb. Jobba hella veckan förutom Torsdag och Fredag. 
 
Nu ska jag gÄ lÀgga mig och försöka somna tidigt inatt, dÄ jag sovit dÄligt dem senaste nÀtterna. 
 
 
// Elly

🌾 Uppdatering

0 LĂ€s mer >>

Ja, redan 05,25 ringer min klocka pĂ„ morgonen nĂ€r jag jobba morgon! Fyfan sĂ€ger jag bara! Jag Ă€r ingen morgon mĂ€nniska men Ă€ndĂ„n gillar jag jobba morgon! 




// Elly

🌾 Tid morgon

0 LĂ€s mer >>

Sova Àr nÄgot alla mÀnniskor lÀngtar till, men oftast inte vill vakna ur! Jag Àr extremt pigg för sovit knappt 2-3H inatt men ÀndÄ gÄr jag lÀgger mig nu vid kl 21.15 för jag vet att jag behöver sova ut.


Jag hade ett hektiskt jobb idag, funderinga över ett projekt, trĂ€nat och Ă€tit god kvĂ€llsmat tillsammans med sambon. Vi diskuterar mycket ang mitt projekt och vet Ă€nnu inte hur vi skall göra. 

Det  Ă€r  ett vĂ€ldigt stort beslut och vi mĂ„ste se ekonomiskt och tidsmĂ€ssig om det gĂ„r ihopa! Jag vill sĂ„ hjĂ€rna men pengar har en sĂ„dan stor makt! 

TrĂ€ningen gick bra idag, sjĂ€lvklar hade vi mycket rygg i programmet eftersom jag trĂ€nade det igĂ„r kĂ€ndes det lite extra i ryggen idag. Men det gör det förmodligen bara gĂ„tt. 

Jag har Ă€ven fĂ„tt ett godkĂ€nnande tĂ€cken frĂ„n en produkt som jag ska bli sponsor till, kul! Hoppas dem kan sponsra mig sen, haha! 

Nej, nu Àr det drömlandet som nÀsta resa gÄr till. Jobb imorgon, kl 6,45 - 15.

// Elly đŸŒ»

Skriv inlĂ€ggstext 

🌾 Sömn

0 LĂ€s mer >>

Jag trodde jag skulle vara sjukt trött dĂ„ jag sovit sĂ„ dĂ„ligt i natt! Men sĂ„ farligt Ă€r det inte, Ă€ven fast jag somnade kl 4 och gick upp kl 5. Jag Ă€r slö, men inte trött i den bemĂ€rkelsen! 


Jobbet idag var verkligen full rulle! Vi hade sjukt mycket att göra, tackar för all extra personal som fanns tillgodo idag! Imorgon kör vi igen! Hoppas dock det blir lugnare! 

Nu Ă€r jag vĂ€l hemma, men ska snart gĂ„ och trĂ€na! TrĂ€ningen börjar kl 17.15-18.00! Favoritpass!! 

Ne,  nu fĂ„r jag bege mig! 

// Elly

Eftermiddags kaffet pĂ„ jobbet... tĂ€nk.. jag jobbar pĂ„ ett sjukhus och hĂ€r hĂ„ller vi inte igen pĂ„ sockret, Haha! 

🌾 Trött!