0 LĂ€s mer >>
Idag gick jag till mitt köra gym, vÀdlgit taggad - konstigt nog! Idag blev det en mixad kompott! Allt frÄn, axlar, rygg, rumpa, bicept, mage, intrervaller. 

Nöjd med trÀningen, som resunerade till 1H och 45min trÀning. Just nu kÀnner jag mig vÀdligt trött och sÄ, men ska ivÀg snart sÄ fÄr hoppa in i duchen och fixa mig. Förmodligen Àr jag lite i matkoma, efter min Àlskade frukost som nu vet exakt vad det Àr.
 
Trodde korppen skulle vara tröttare med tanke pÄ att jag trÀnade 2H igÄr men ikke, och idag leverera den nÀste ytiligare 2H. Kroppen min Àr fantastisk!
 
 
 
 
// Elly

🌾 DAGENS TRÄNING

0 LĂ€s mer >>
Iblan hÀnder det att jag fastnar pÄ gymmet, lÀnge, vÀldigt lÀnge... sÄhÀr 2H till och med 3H har förekommit. Det kÀnns bara sÄ bra att trÀna sÄ jag fortsÀtter lite till, och sÄ litt till. Det var verkligen en sÄdan dag idag. Jag gick dÀr pÄ löpbandet, och gick, och gick, det kÀndes bara vÀldigt skönt.. det regnade utan för och jag gick dÀr för mig sjÀlv och funderade.
 
FörstÄ mig rÀtt, jag gick inte pÄ löpbandet i 2H utan 37min, innan des hade jag kört 1H 40min ren fokus pÄ styrketrÀning. Ja, sen fÄr man ju ta minus alltid det tar att fixa fram, plocka undan efter sig ocksÄ.
 
Efter det blev det en god lunch, mumsigt!
 
 
# Kyckling, ris, grönsaker, mumsigt!

 
# TrÀningsresultatet efter promenixen!
 
// Elly

🌾 2H TRÄNING

0 LĂ€s mer >>
Jag har verkligen tittat pÄ dessa lÀnge, jag vill köpa dem nu! Dem Àr sÄ finna och jag vill ha dem i mitt kök nu!

Men sÄdÀr, nu finns dem hos mig. Roligaste var att jag lurade min sambo och sa att dem kostade typ sÄhÀr 1200kr men i verkliga fallet kostar dem enbart 500kr. 

Han blev stÀlld nÀr hag trodde dem kostade 1200kr, han bara " Ja... men de var ju bra.." sen föll det en lÀttnad nÀr jag sa att dem enbart kostade 500kr.
 
 
// Elly
 

🌾 ÄNTLIGEN

0 LĂ€s mer >>
Idag blev det ett besök i Malmö efter jag hade trÀnat. Jag fick sÀlskap av sora syster, och vi krÀngde lunch tillsammans pÄ en bufe som har rÀtt god mat. Men denna gÄngen var det inget jÀtte stort uttbud vilket vad synd.
 
SĂ„klart fick jag tag i jordgubbar, mumsigt!
 
 
 
// Elly

🌾 MALMÖ

0 LĂ€s mer >>
 
Idag blev det ett morgonpass inna "frukost", dÄ jag skall pÄ Àventyr med stora syster! Mycket fokus lÄg pÄ rygg, axlar, trisept och biseps! Det kÀnns i mina armar nu mÄ ni tro, men skönt Àr det! 
 
Sen avslutade jag med 16min intervall pÄ löpbandet! Allt fÄr fÄ extra fart pÄ fett förbrÀnningen och stress ÀmnesomsÀttning sÄ den briner bÀttre! 
 
# Liten frukost till det som enbart blev, 1kvarg med smak av chokladbollar, 23g knÀckebröd med 100g mini keso + min halva grapefrukt! 
 
Perfekt! 
 
 
// Elly

🌾 MORGON PASS

0 LĂ€s mer >>
 
 
 
 
Idak kÀnde jag mig verkligen kreativ! Sökte utbildningar till vÄreterminen och hoppas pÄ jag kommer in pÄ mina första alltenetiven! 
 
Förutom dem 6st ansökningarna gjorde jag sÄdÀr 30 arbetsansökningar, fatta hur ont i min röv jag hade sen? Att sitta still sÄ lÀnge Àr verkligen inte min grej!
 
Min största önskan Àr nu ett jobb som jag har sökt till, dock tar det tid innan man fÄr svar. Samtidig tycker jag det Àr sjukt trÄkigt, för sÄ mycket tid jag har lagt ner pÄ jobbsökande resulterar oftast till " Vi har gÄtt vidare med ansökningarna, tack för visat intrÀsse " - FRUSTRERANDE! 
 
Man lÀgger ner sÄ mycket tid, (idag satt jag 2-3H) för söka jobb! Och 90% Àr det avslag, hur FAN ska man kunna hÄlla sIG motiverad till att fortsÀtta? 
 
Sluta vara krĂ€sen kanske nĂ„gon tĂ€nker? - Fan hĂ€ller! Jag har haft mĂ„nga jobb trots min unga Ă„lder, det beror pĂ„ att jag inte trivdes eller folk inte tĂ„l Ă€rliga mĂ€nniskor som jag, SOM FUCKING VÅGAR sĂ€ga vad man tycker.
 
SÄ nu söker jag bara jobb som jag verkligen kan tÀnka mig jobba med, jag tar inte det första bÀsta lÀngre! - Och fÄr vara berÀdd pÄ att vÀnta "lÀngre" pÄ ett "bÀttre" jobb...
 
// Elly 🙊🙊

🌾 SÖKNING

0 LĂ€s mer >>
 
 
 
 
 
Kyckling med morötter! + 33g knÀckebröd med ost och gurka! Fucking mumsigt!
 
// Elly

🌾 KVÄLLSMAT

0 LĂ€s mer >>

Dagens trÀning blev Boxning + 30min core! Skönt och svettigt!

🌾 TRÄNING

0 LĂ€s mer >>
 
Frukost, det bÀsta jag vet! 
* Havregryn, proteinpulver, grapefrukt, bÀr, Àpple (som kokat tsm med gröten), kannel, nocco!
 
 
Lunch, det gÀller att vara kreativ!
* Ris, tonfisk, grönsaker, bönor, koldomlar, sen en klick söttsursÄs! - mumsigt!
 
// Elly 

🌾 VANLIGT MATHÅLLDNIN...

0 LĂ€s mer >>
 
Jag har lÀnge kÀmpat med denna maskinen att fungera, men idag mina lÀsare! Idag vann fan jag, nu fattar jag mig pÄ den och den Àr underbar! Den har till och med TV pÄ skÀrmmen, vilket gynnar om man tÀnker nÄgon gÄng springa milen pÄ löpbandet!
 
Dagens trÀnings schema blev, ruma/ben tillsammans med bröst! ~ det kÀnde verkligen bra, hade faktist en vilodag igÄr. Jag har fruktansvÀrt svÄrt att komma ivÀg till gymmet mÄnga gÄnger men nÀr jag vÀl Àr dÀr, dÄ försvinner alla tankar, och jag Àr bara dÀr i min egen bubbla!
 
Jag brukar köra 40min till 1H ren styrketrÀning, beror pÄ vilken muskelgrupp som fick lottodragningen denna dag, sen slutför jag med POWERWALK eller 20-30min intervall. Intervallen varijera, ibland springer jag som en idito och ibland sÄ blir det jogging. 
 
// Elly

🌾 T R Ä N I N G ~ ...

0 LĂ€s mer >>
 
 
Det var verkligen en jobbig kÀnsla att gÄ till sitt "jobb" som nu mer inte Àr mitt jobb. Det var i dag, en söndag i September, nÀr solenskinner, fÄglarna sjunger och jag har mysig musik i lurarna, Àven en celcius i min hand.
 
Det var en jobbig kÀnnsla mÄ ni tro, men samtidgt var det skönt att fÄ trÀffa dem jag jobbat med under sommaren, specigellt barnen som hoppade pÄ mig nÀr jag kom till jobbet, den kÀnnslan Àr bÀst! 
 
Timmarna bar flög ivÀg, men det var skönt ÀndÄ. Jag kommer sakna detta jobbet och jobbar nu pÄ hitta nÄgot jobb jag verkligen vill ha. Jag kommer inte hoppa pÄ det första "bÀsta" utan jag ska gilla de. 

Pengar Àr fan allt, jag vet men jobbet Àr dÀr du tillbringar dem flesta timmarna nÀr du Àr vaken, varför ska du dÄ skaffa dig ett jobb bara för att det ska vara sÄ? - ett bra jobb innebÀr att man vill jobba, sÄ kÀnner jag just nu men det kan sÀkert Àndras!
 
Mitt sita arbetspass varar 10-18 dÄ gÄr jag dÀr ifrÄn sista gÄngen, hoppas redan att jag fÄr  komma tbx. Men vi alla vet att jag inte fÄr, tyvÀrr!
 
// Elly

🌾 S I S T A D A G E...

0 LĂ€s mer >>
Hejsan lÀsarna, hoppas ni Àr pigga som jag?
Idag började dagen bra faktist, följde med min sambo till tÄget och sen gjorde jag en god grött som jag fÄtt tips av en bloggare.

Dem tvÄ senaste dagarna har det blivit lite mycket av det goda, sÄ tvungen att stÀlla mig pÄ vÄgen. Riktigt sÄ hade man gÄtt upp +3kg, sÄ nu har jag bestÀmt mig för att gÄ ner dem igen. Troligvis Àr det vÀtska en del men inte enbart.

Sorliga Àr faktist att sen jag kom hem frÄn England i December förra Äret har jag gÄtt upp +9kg, det Àr sorligt! 

Idag ska jag verkligen storstÀda vÄr lÀgenhet, för hÀr ser förjÀvligt ut! 
Jag ska Àven trÀna för trÀnade senast förra veckan pÄ Onsdag, sÄ fÄr röra pÄ flÀsket!
 

 
I denna frukost finns dÀr följande;
40g protein havregryn
30g proteinpulver
2msk kanel
50g ftystabÀr
 
// Elly
 

🌾 God morgon

0 LĂ€s mer >>
Hej min kvar levande blogg lÀsare!

IgÄr var jag ute hos mina förÀldar efter mÄnga men sÄ Äkte jag ut dit. Har inte varit dÀr pÄ vÀldigt lÀnge, tror jag sist var dÀr nog 1mÄnad sedan. Men det var "kul/trevligt" att trÀffa dem. Dem fick reda pÄ (som ni inte vet Ànnu) att jag blivit "uppsag" pÄ mitt jobb.
 
Men jag tolkar inte det sÄ utan mer att folk inte gillade mig och behövde sprida ett "dÄligt rykte" om mig sÄ att chefen hade en anledning till inte ha kvar mig pÄ arbetsplatsen. Vilket Àr vÀldigt trÄkigt dÄ jag trivdes sÄ bra och insÄg att jobba med barn Àr nog nÄgot jag vill fortÀstta med!
 
VÀl hemma hos mina förÀldrar grillade vi tillsammans, min samob kom efter skolan hem till oss. Och avslutade kvÀllen hos dem med en lite promenad.
 
Den dagen hade jag sammlagt gÄtt 2mil (nöjd) - skulle trÀnat löpning men jag tyckte det var skönar att gÄ mÄnga promenader, lixom 3st rÀcker vÀl?
 
PÄvÀgen hem sÄ stannade vi i Lund (inte frivlligt lixom, vi "missade" tÄget). SÄ vi passade pÄ att köpa oss lite naturgodis och en varmcholkad samt en kaka som han Ät, jag försöker undvika all socker. Men nÀr vi vÀl kom hem somnade vi som smÄ barn!
 
 
// Elly

🌾 God dag bloggen

0 LĂ€s mer >>
 
 
 
 
 
 
För att ara mitt i September Àr vÀdret gudomligt! Nur nÀr jag inte har ett jobb lÀngre sÄ har jag mycket fritid och visoligen Àr det bra och dÄligt! Men just nu njuter jag av ledigheten men samtidigt finns det en ro i kroppen och psyket.
 
Sitte i solen 3H kan man inte klaga pÄ! - sen lite motion pÄ det men en god lucnh!
 
TrÄkigt nog Àr jag fortfarande lite sjuk sÄ det blev inget badande,vissoligen hade jag inte badat ÀndÄ .lite pga ja.. ni sjÀlv som Àr extremt kroppsfixerad hade ju kunnat rÀkna ut varför.. förhoppningsvis!
 
// Elly

🌾 S T R A N D E N

0 LĂ€s mer >>
God morgon omvÀrlden!
 
Det Àr en Àrlig morgon, Àr ensam hemma för min sambo Äkte ivÀg pÄ en grej med skolan, sÄ Àr helt ensam hemma. DÄ bÄda har varit sjuka sÄ har vi umgÄts rÀtt sÄ mycket, lite för mycket?
 

Jag kan ju sÀga att jag inte Àr en morgon mÀnniska, sÄ sÀngen Àr min finaste vÀn pÄ morgonen, förutom min sambo!

NÀr jag la i sÀngen tÀnkte jag " Om man skulle starta dagen men ensÄdan dÀr god frukost ", sÄ dÄ fixar vi vÀl det dÄ. Men konstigt nog var det inte sÄ dÀr gÄtt som jag hade förestÀllt mig i min vildaste fantasi. SÄ det slutade med att jag Ät upp det godaste, villsÀga nötterna, bannanerna och mjölken. Givetvis Ät jag lite av muslin men en brÄkdel.
 
 
mumsiga frukosten som inte var sÄ mumsig...
 
 

Sen nÀsta underbara ide jag fick var att anvÀnda min sambo gitarr för att spela lite, nÀr jag vÀl har stÀmt klar gitarren knackar det pÄ dörren, vem kan det vara? - Jo min sambo... Men du Äkte ju precis?

Noja, jag fick stĂ€lla tbx gitarren för fĂ„r inte anvĂ€nda den för honom, men gör det Ă€ndĂ„. Älskar att spela musik, han anvĂ€nder ju inte den sjĂ€lv. Perfekt för mig att öva lite i min ensamhet!
 
Vad Àr det som hÀnder idag dÄ?
Jag ska faktist komma ivÀg till gymmet för att ÄtervÀcka kropp efter x-antal dagar som jag varit sjuk. Jag Àr taggad samtidigt som jag inte Àr det, men det Àr bara att komma ivÀg. Man behöver inte trÀna lÀnge, sÄdÀr 20-30min. Allt för att ÄtervÀcka kroppen. - Sen ta vi nÄgon promenix pÄ det ocksÄ!

Jag gick aldrig och solade igÄr, sÄ det ska vi ocksÄ  fixa idag. Med tanke pÄ att jag Ät "dÄlig" mat igÄr (pizza, godis) sÄ Àr det bra om man "svettas" extra dÄ kroppen (gennerelt)sammlar pÄ sig mycket vÀtska nÀr man Àter mycket kolhydrater.
 
// Elly
 

🌾 G O D M O R G O N

0 LĂ€s mer >>
Hej mina följare som fortfarande vid liv!

Jag Àr trött pÄ vara sjuk, jag kan inte trÀna och jag Àr rÀtt rastlös om dagarna. Jag blev sjuk vissoligen i Onsdags men det kÀnns som en evighet. IgÄr började jag iallafal promenera, det blev tvÄ vÀnder! En pÄ förmidag 7km och en pÄ kvÀllen 4km, sÄ det blev den del frisk luft.

Jag har svÄrt att sitta stilla nÀr jag Àr sjuk, hade jag haft nÄgot att plugga dÄ kunde jag ju alltid plugga. Vissoligen pluggar jag lite inför HP (högskoleprovet).
 
Hat haft feber som kommit och gÄtt nu Àr det mest huvudvÀrk och ont i halsen. Jag har funderingar pÄ att gÄ trÀna i efermiddag. Ett kort pass för att se statusen pÄ kroppen, just nu... Àr huvudvÀrken hög och skulle inte fÄ för mig nÄgot mer Àn en promenad, solen skinner ju!
 
IgÄr hÀmtade jag ut min nya bok frÄn bibloteket, ni som Àr intresserad av sjukvÄr och dens korrupta verklighet borde lÀsa dem bökerna, Peter GÞtzsche Àr författaren till de skrÀmmande bökerna. SÄ började lÀsa den igÄr, har bara lÀst till kap 4 men det Àr spÀnnade samtidigt som det Àr skrÀckinjagande.
 
Denna dag kommer inte bjuda pÄ sÄ mycket, förmodligen bara Ànnu mer schi, promenader och sÄ fÄr vi se om jag gÄr trÀna ett lÀtt pass i eftermiddag. Jag ska illafal sola!
 
 
 
 
 
 
// Elly 

🌾 J O B I G T