Övning 25/11 - 27/11

Datum 25/11 - 11: Vi får träffa våran nya "chef" som var väligt trevlig. Vi fick även träffa andra från Hamstad och andra trevlig människor. Vi fick "invigelse" till vår övning och veta vad som kommer hända under helgen, träffa alla vänner självklar! 

Datum 26/11 - 11: Vi går upp tidigt som vi brukar göra, städa och försöker inte få så mycket omvisseterat fast man fick det. När allt blev godkänt fick vi frukost som varade i 10minuter, sen delades gruppen upp till två små grupper då jag blev en dagelev för en grupp. Det var roligt, vi fick ha sjukvård innan lunchen och se brankåren på F17. Det var trevligt. Efter lunchen fick vi se på räddningstjänsten på F17 och vet hur de arbetar. Efter det blev det ett stor sjukvård moment det är alltid lika roligt, som vanligt blir man lite chockad! men det blir bättre med övningarna, fick jättebra kretik! Efter allt de så var de julfest, det var rätt trevligt blev takost och fint var de. Även lite spex och annat roligt. Tyvärr fick vi säda om på kvällen för det var jättedåligt. Men efter de gick vi och sov!

Datum 27/11 - 11: Upp tidigt och försöker städa och fixa så vi slipper mycket omvissiationer, efter allt de och frukosten fick vi imformation om hur och vad man kan söka/jobba innom försvaret, lite tråkigt men fick gå. Efter de var de löpning, spran 3km på 18 något, rätt KASST! men hade fel skor + sprang lite fel. Efter alla hade sprungt och duchan blev de lunch, och sen avslutning efter en trevlig helg.

Sammanfattning:
Trevlig helg, bättre än förra helgen. Trevligt att Hamsta kom till oss önskar dem välkomna igen. Träningen inom detta är som jag håller på nu, fyss & styrka mer fyss!

Kommentera här: